#stayathome

Find posts and stories of the hashtag.

0 STORIES
Advertising

Recent Stories

Advertising

Top Post

2323057254150347753_633141175 instagram

[ 𝙎𝙩𝙖𝙮 𝙖𝙩 𝙝𝙤𝙢𝙚 ] . . . . . . #aesthetic #feed #photography #sunset #picoftheday #photograph #sun #shine #stayathome

7 hours ago 17
2323146344189253284_234385511 instagram

It’s a sunny day 🌞

4 hours ago 20
2323246050805946028_423846868 instagram

Teman pinjam jap yer moto mike..☺☺☺ #rezahasbi #lepakkampung #lepakkampungtalang #hapuscovid19 #kitamestimenang #kitateguhkitamenang #kitajagakita #stayathome #raya2020 #kualakangsar #perak

29 minutes ago 2
2323127434941394995_1393197730 instagram

برای خوشبختی تعریف و مصداقهای زیادی وجود داره اما من همیشه ساده ترین اما عمیق ترینِ شون رو ترجیح میدم... خوشبختی یعنی خانواده،یعنی حسِ خوبِ بودن کنارِ پدر و مادری که بودنشون بهترین تکیه گاه و آرامشه... همین که وارد خونه میشی و چهره ی مهربونِ مامان و لحنِ گرم و قشنگش همه ی خستگی و بی حوصله بودنهات رو دور میکنه... وقتی توی اتاقت غرقِ کارهای خودتی با نگاهِ سرزنده و عطرِ گرمِ تنش حال و هوای دلت رو به سبزترین جاده ها و روزها وصل میکنه... وقتی نگاش خودِ آسمونه،دریاست و تو یه قطره ی کوچیک که همه ی جونش بنده به آب و آبیها... خوشبختی یعنی بودنِ بابا و حرفهای جدید و نوستالژیک، روزهای خوش رنگ تری که با نرگس یا سنبل نوبرونه یا خوراکی دلخواه هیجان زده ات میکنه... یعنی بودنش که آرامشِ خالصه!وقتی بیشتر از همیشه توی قلبت میشه پایه ترین بابای دنیا! خوشبختی یعنی چای همیشه عطریِ خونه ی مامان،حرفهای تموم نشدنیِ مادردختری،جلسه ی نقدِ فیلم و سریال و جامعه ی بشری،بحثهای فرّارِ موسیقی سنتی و مدرن با پدر جآن و فیلم ترسناک دیدن و ریز ریز و بی خودی خندیدن با خواهرِ دلبند و حرف زدنهای بیست و چهارساعته،سر به سر گذاشتن و لٌپ کشیدنها... خوشبختی یعنی همون جایی باشی که دلت میخواد،که شادتری،همون جایی که خودتٌ بیشتر از همیشه دوست داری و دلت بدونِ غصه هاست...خوشبختی یعنی خوب بودن،شاد و آروم بودن گاهی با ساده ترین بهونه ها... #فاطمهپنبهکار #فارس#آباده#آبادهفارس#آبادهشهرجهانیمنبت #بهار #خرداد#خرداد۹۹#کروناویروس #قرنطینه #قرنطینهخانگی#دلتنگی#نوستالژی #ویروسکرونا#درخانهمیمانیم#عکاسی #موبایلگرافی #stayathome 1399/03/14

4 hours ago 10
2323108606308253654_277672846 instagram

meskipun lagi quarantine, skincare tetep ga boleh absen🤫 aku rutin banget maskeran biar wajah tetap ternutrisi✨ . . kali ini aku dapat sheet mask dari @glamist.co 💕 ga cuma sheet mask aja tapi mereka juga ada skincare lain dari berbagai macam brand, so langsung aja kepoin @glamist.co yah!😘 . . handled by: @cheistmanagement #quarantine #selfcare #selflove #stayhome #stayathome #staysafe

5 hours ago 38
2323154046195955343_6904332480 instagram

📱ДАРИМ #iphone11promax и 20 сертификатов на кроссовки в @bsshop24.ru ❤️ . Нам 8 лет🎉🥳💪 В честь этого события мы решили подарить крутой телефон и 20 сертификатов номиналом 1500₽ на кроссовки😍 . Условия проще простого😉 1. Выложи это фото себе в аккаунт и подпиши: Хочу айфон от @bsshop24.ru #beststoreдаритайфон 2. Выложи это фото в Insta Store с отметкой нашего аккаунта и добавь ее в отдельное актуальное до конца розыгрыша 3. Подпишись на: @bsshop24.ru @bsshop24.ru @vitrinakross @13sfera @salekross24 @13sferakids . И не забудь лайkнуть это фото❤️ . Ты получишь порядковый номер на своем фото в профиле🔢 Номерки будем раздавать по хэштэгу, поэтому твой профиль должен быть открыт👻 . Итоги подведем 6.06 в вечернее время при помощи генератора случайных чисел и выложим в профиль❤️ . Номерки будут раздаваться в течении 24 часов⏰ . ЕСЛИ ВЫ УЖЕ ВЫКЛАДЫВАЛИ ФОТО, НЕ НУЖНО ПИСАТЬ ПОД ЭТОЙ ПУБЛИКАЦИЕЙ ПРО НОМЕР! . Желаем удачи и очень Вас любим❤️ #giveaway #конкурс #конкурсы #даримiphone #даримподарки #дарим #stayhome #stayathome #оставайтесьдома

2 hours ago 3
2323088017568777751_27449107338 instagram

Thank You for your vote ❤ now is the time to pray. I hope the results are what we want 😍 Terima Kasih buat yang udah vote, ikhtiar udah skrg waktunya kita berdo'a mudah2 an hasil nya apa yg kita harepin terwujud 😍🤲 . . . . #hyunbin #사랑의불시착 #hyunbinindo #hyunbinoppa #memoriesofthealhambra #sonyejin #kdrama #dramakorea #kdramalover #kdramaaddict #crashlandingonyou #emergencylandsoflove #ongoing #ongoingdrama #actorkorean #dramakorea #koreandrama #vast #tvndrama #netflix #netflixdrama #dirumahaja #stayhome #stayathome

6 hours ago 16
Advertising
Advertising