#kurtaraya

Find posts and stories of the hashtag.

0 STORIES
Advertising

Recent Stories

Advertising

Top Post

2286200145669708861_11359895313 instagram

Dengar kata warna nie paling laris?🧐 #kurtaakhyarrashid #kurta19 #DAREtoBE #thenineteen #ar19 #kurta #kurtaraya #kurta2020 #kurtaraya2020

2 months ago 36
2248011471673644471_5344096444 instagram

Bismillahirrahmanirrahim. Apa yg menarik dgn tarikh 20/02/2020 ni ??? Hari ni sy nk prkenalkn Kurta Raya Exclusive 2020. Mesti ramai trnanti2 kurta apa plak @azz.apparel nk kluarkan. Kali ini kurta by azz.apparel tampil dgn rekaan lebih exclusive, moden & elegant. Masih digayakan dgn rekaan corak daun paisley sbg “trade mark” kita yang pastinya memberi keceriaan di pagi raya korang. Jenis kain cotton yg lembut, sejuk dan berkilat memberi keselesaan kpd pemakai tidak mngira pangkat, umur & drjat. Tahun ni kurta by azz.apparel tampil dgn tiga design menarik. Kurta berkolar (johor) moden, kurta berkolar (johor) klasik & kurta berkolar (cekak musang) yg pastinya masih mnerapkan tradisi kemelayuan dalam setiap design. Mengapa anda perlu memilih & membeli kurta by @azz.apparel ??? ✅ Material 100% Cotton. ✅ Cotton jenis : 📌berkualiti 📌lembut 📌berkilat 📌sejuk & selesa dipakai 📌ringan 📌tidak mudah berbulu 📌senang gosok “easy iron” 📌susah kedut ✅ Corak Paisley Exclusive ✅ Cutting Slimfit ✅ Jahitan Tangan Kemas “bukan keluaran kilang” ✅ Kualiti Terjamin ✅ Pilihan 18 warna exclusive 📌basic 📌pastel 📌striking ✅ Butang bugkus ✅ Saiz Available XS,S, M, L,XL,XXL ✅ Stok habes dikira habes. ✅ Refundable 🔗 Kurta Kolar Johor (moden) - poket kanan - butang bungkus - logo sulam. 🔗Kurta Kolar Johor (klasik) - poket depan kiri-kanan - butang bungkus - logo sulam. 🔗 Kurta Kolar Cekak Musang - poket tampal corak atas (kanan) - poket sisi (kiri) Untuk sebarang prtanyaaan atau update tentang kurta by azz.apparel : Follow iG @azz.apparel atau boleh terus Whtsapp : 018-3707746 Preorder telah dibuka mulai skrg. 📌 Kurta Kolar Johor Moden/Klasik (Rm119 inc postage) 📌 Kurta Kolar Cekak Musang (Rm139 inc postage) *postage utk smenanjung & sabah/serawak sama shj. #alahmembelimenangmemakai #kurtaraya #kurtaexclusive #kurtacotton

4 months ago 10
2283582216511874863_11359895313 instagram

Kurta Akhyar Rashid 2020 Koleksi tahun ni kita bagi 6 pilihan warna untuk korang, bersertakan kod nombor bagi setiap warna untuk memudahkan urusan pembelian. - JET BLACK [01] CEYLON YELLOW [02] LYONS BLUE [03] PURPLE ASH [04] PURPLE SUNSET [05] RAW SIENNA [06] Harga tetap sama seperti tahun lepas - Rm150. Semenanjung - free postage Sabah / Sarawak - +RM10 postage Kurta Akhyar Rashid adalah PRE ORDER dan STOK TERHAD. - Whatsapp admin untuk sebarang info atau pertanyaan. Swipe kiri untuk carta ukuran kurta. #kurtaakhyarrashid #kurta19 #DAREtoBE #thenineteen #ar19 #kurta #kurta2020 #kurtaraya #kurtaraya2020

2 months ago 64
2242912332778698429_8319932522 instagram

[WANTED: WASEEMXCLUSIVE LOVERS & FOLLOWERS!] . Dah lama berminat dengan collection waseemxclusive tapi tak kesampaian lagi? Nak beli tapi nak tunggu sale? Nak repeat order banyak2 lagi? Nak dapatkan best price yang tak masuk akal? Nak sale kaw2 harga modal? . Korang jangan risau dah! Dengar cerita tak lama lagi Big Boss nak buat clearance stock harga pecah kepala tau 🤯 khas untuk korang yang suka sangat repeat order ni! hehe so Stay Tuned! . Tapi sebelum tu, nak tengok dulu ramaii tak yang nak. Kalau ramai baru kita akan proceed tau🙌🏻 So korang just tulis "NAKK WEHH" dekat komen sekarang okayy👇🏻 . #kurtaexclusive #kurtacasual #kurtamoden #kurtaslimfit #kurtawaseemxclusive #kurtaraya #kurta

5 months ago 29
2302332285549392271_11359895313 instagram

Assalamualaikum warga net semua salam ramadhan,harap sihat-sihat semua 🤲 KurtaAR semakin tipis stock Kita dari @akhyarrashidhq ingin memaklum kan untuk warga JOHOR BAHRU sesiapa yang ingin mendapatkan Kurta,hoodie limited atau t-shirt boleh buat SELF-PICKUP Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp di link bio @akhyarrashidhq +60 11 5159 2620📲 #kurtaakhyarrashid #kurtaakhyarrashid2020 #hoodieAR #thenineteen #daretobe #kurta #kurta2020 #kurtaraya #kurtaraya2020

2 months ago 7
2050656481027594833_4036763351 instagram

MEGA SALES RAYA 3 HARI JER!! . KURTA TAREEQ RM75 JER + FREE POSTAGE. HARGA ASAL RM129 ✖️ . 11 Pilihan Warna Limited stock!! Grab sekarang sebelum kehabisan semua warna & saiz - - - Link whatsap di bio #KakAisyMuslimah . 💕Detail: Regular tak fit sangat selesa 💕Available : Saiz S - XL 💕Material: Exclusive italian cooling cotton 💕Exclusive sulaman Logo di atas poket . . . . . #MsRaya2019 #MsQoortaRaya2019 #mardinasafiyyahijab #kurtaraya #kurtalelaki #kurtaslimfit #bajumelayumoden #bajumelayu #kurtahitam #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura

1 years ago 4
2252123515541352264_582745352 instagram

[tak tahu la nak pakai baju apa wedding bff🤔🤔] . Udah kalau bff bagitau tema tradisional,kita pun tak akan la nak pakai design dress??😅tak cantik gambar dengan pengantin nanti..semua tradisional kita sorang je dress nak omputeh😅 . Jangan Malukan diri sendiri tau😁design nie lawa untuk tema tradisional. Uols suka tak? . #bajukurung #bajukurungmodern #bajukurungmoden #bajuraya #bajurayasedondon #bajuraya2020 #bajudinner #bajukurungmalaysia #bajukurungriau #bajukurungplussize #kurtaraya #kurtalelaki #bajukebaya #kebayabatik #bajubridesmaid #bajupengantin #bajudinnermalaysia #kurunglace #bajukurunglace #sareekurung #topandpants #bajuoffice #bajutunang #pareo #bajutravel #dress #floraldress #puffkurung #kurungbeading #bajunikah

4 months ago 51
2290622771766930185_11359895313 instagram

Tahun ini kami masih mengekalkan pemilihan warna pastel. Korang mesti raya tahun ni ada yang tema warna pastel atau warna lembut kan? Admin boleh cadangkan warna ni, memang cun habis! Purple Ash colour code [04] Available size S | M | L | XL Setiap pembelian kurta, korang akan mendapat paper beg eksklusif dari @akhyarrashidhq #kurtaakhyarrashid #kurta19 #DAREtoBE #thenineteen #ar19 #kurta2020 #kurtaraya #kurta

2 months ago 16
2301386325847591086_3585056931 instagram

Ehem ehem, kenal tak siapa hero ni?Smart gila bila pakai Kurta Ammar ni kan ? Jomlah hadiahkan untuk yang tersayang. . Warna Dusty Pink ini cuma tinggal saiz S & M sahaja, stok terhad. Terus klik hashtag ini dan ukur saiz sekarang sebelum Order di Ws, #LatestKurtaAmmar2019 . HARGA PROMOSI TERHAD: ☑️Harga biasa sehelai RM99 ☑️Kombo Jimat, ambil 3, cuma bayar Rm89 sahaja utk setiap helai 🎁Free pos 1 Msia . . Kenapa wajib grab KURTA AMMAR sekarang? FABRIK ITALIAN COOLING COTTON: Kurta AMMAR menggunakan “cooling material” diimport khas dari luar negara. Fabric ada effect “mewah”, “nyaman” dan yang paling best ‘tak mudah renyuk tapi senang iron!” . REKAAN SMART CASUAL WEAR, REGULAR FIT Terserlah keunikan uolls daripada orang lain bila pakai kurta AMMAR. Kurta RARE di MALAYSIA yang mengeluarkan kurta berkonsepkan SMART CASUAL ni. Iye lah, mana nak dapat baju kurta yang ada elemen kemeja ni? 2 in 1 bro! Bergaya di hari raya, dan yang sesangat best boleh juga pakai utk hari2 biasa even ke opis, kenduri atau apa2 sahaja majlis. . REKAAN TANGAN ADJUSTABLE Special nya kurta AMMAR mempunyai rekaan tangan adjustable. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer dan butangkan. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan? . KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI Rekaan kurta AMMAR berbentuk cekak musang. Tapi yang paling “rare” tu, kolar AMMAR tak terlalu tinggi. Memang rasa selesa giler. Tak adalah nanti tercekik dengan kolar yang tinggi sangat. . BUTANG READY MADE SEPENUHNYA Butang Kurta AMMAR dah dijahit daripada atas sampai bawah. . POCKET DISEBELAH KIRI Sebabkan kaum adam ni suka benda yang memudahkan, Kurta AMMAR dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak i-phone ker, sampul duit raya ker. Class kan? . TAG LOGO MEWAH MA EXCLUSIVE Kurta AMMAR ada tag logo mewah tau siap dijahit. Memang Nampak “high class”. Sesuailah dengan jahitan kurta yang kemas. . (Harga selepas promo tamat RM129) Grab sekarang lagi jimat! . . CARA ORDER: 1- Jom Ukur Saiz dan Pilih Warna sekarang. Klik #LatestKurtaAmmar2019 . 2-Klik Link Whatsapp pada bio untuk order sekarang . Sertakan nama baju, saiz dan warna yg nak. TQ😊

2 months ago 15
2136889389090095449_4081787282 instagram

Pink lovers? Nah, sis belanja blouse shades of pink! Semua colour Pink. Lawa giler kann . Dapatkan skrg jom. 3 helai rm100 je awak😘 . Can mix any blouses or pants for rm100. Refer #3pcsrm100thesmshop . BERMINAT? . Whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #kurungraya2019 #kurungraya #kurungrayamurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurungraya2019 #kebaya #kebayamurah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #kurtarayamurah #raya2019 #bajuraya #ootdraya #blouse3helairm100 #wiablouse

10 months ago 1
2289166778029636512_11359895313 instagram

Ramai yang tanya nie colour apa? Nie colour Ceylon Yellow code colour [02] Size available S | M | L | XL - #kurtaakhyarrashid #kurta19 #DAREtoBE #thenineteen #ar19 #kurta #kurtaraya #kurta2020 #kurtaraya2020

2 months ago 26
Advertising
Advertising