#bajumelayuslimfit

Find posts and stories of the hashtag.

0 STORIES

Recent Stories

Top Post

2037002205459801161_202766684 instagram

“ABANG ABANG TIKTOK SEGAK BERGAYA “ mana tak segak nyaa ullos ! diorang pakai baju melayu hunter weehh .. nak segak macam tu kena beli satu sorang . . ✅cutting slim fit ✅material yang berkualiti ✅tidak mudah berkedut ✅tidak panas ✅jahitan yang kemas ✅mesra wuduk . ✅mempunyai zip mempunyai 12 warna pilihan yang menarik untuk baju melayu dan 7 warna pilihan yang menarik untuk kurta . jom dapatkan segera ! Follow ig @hunterexclusivekelantan @hunterexclusivekelantan @hunterexclusivekelantan untuk respone yg cepat yang berminat untuk dapatkan baju melayu dan kurta boleh tekan links whtps dibawah ! 017-6011685 💥💥💥 #bajumelayuraya #raya2019 #bajumelayuslimfit #kurtaslimfit

7 months ago 76
2138301583153465130_289059729 instagram

WHTAPSS SEKARANG UTK BOOK PROMOTION PRICE !!! 😱😍😱😍😱😍 #0172730628 📸 @aqoimran @eddymohaizzofficial @khaibk PRICE START FROM. PAKEJ AKAD NIKAH #RM980 PAKEJ PERSANDINGAN #RM2500 @khaibk @eddymohaizzofficial #khaibkcollection #eddymohaizzbkkhai #kurungmoden #dresses #weddingdress #kebayamoden #muslimah #fashionmuslimah #dress #bajukahwin #pengantin #bajupengantin #tempahanbaju #tempahanbajunikah #bajunikah #bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayumoden #bajumelayunikah #bajumelayutunang #bajumelayucekakmusang #bajumelayujohor #tempahanmanik #tempahanjahit #jomkahwin #kerjakawin #kerjakahwin2019

3 months ago 8
2140031986134511151_258667331 instagram

🙏🏻 Posted @withrepost@khaibk PROMOTION START NOW!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 PADA YG BAKAL PENGGANTIN BOLE LA WHATAPPS #0172730628 BOOK SEKARANG!!! #bajumelayuslimfit RM100 SAHAJA!!! (N.PRICE RM250) MINIMUM 6PCS DENGAN SETIAP PEMBELIAN BAJU MELAYU DUCHESS RM350 #bridesmaids #dulangboys 😱😍😱😍😱😍 #0172730628 📸 @aqoimran @eddymohaizzofficial @khaibk PRICE START FROM. PAKEJ AKAD NIKAH (L&P) #RM980 PAKEJ PERSANDINGAN (L&P) #RM2500 @khaibk @eddymohaizzofficial #khaibkcollection #eddymohaizzbkkhai #bajumelayu #bajumelayumoden #bajumelayuslimfit

2 months ago 12
2059533502138875669_3318916871 instagram

Abg gi sembahyang raya jer pon pagi td...bkn kahwin. . . . . . Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin #raya2019 #aidilfitri2019 #bajumelayuslimfit

6 months ago 106
2027713376607783126_294622530 instagram

Green People 🌲 warna paling laris tahun lepas. Yang display pun orang nak. Emerald Green 🐲 Beli satu percuma 5 ! #mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku

8 months ago 19
2107166517665079819_289059729 instagram

ESOK RAYA!! PROMOTION START NOW!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 PADA YG BAKAL PENGGANTIN BOLE LA WHATAPPS #0172730628 BOOK SEKARANG!!! #bajumelayuslimfit RM100 SAHAJA!!! (N.PRICE RM250) MINIMUM 6pcs Dgn setiap pembelian baju melayu duchess RM350 #bridesmaids #dulangboys #khaibkcollection #eddymohaizzbkkhai #kurungmoden #dresses #weddingdress #kebayamoden #dress #bajukahwin #pengantin #bajupengantin #tempahanbaju #tempahanbajunikah #bajunikah #bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayumoden #bajumelayunikah #bajumelayutunang #bajumelayucekakmusang #bajumelayujohor #tempahanmanik #tempahanjahit #jomkahwin #kerjakawin #kerjakahwin2018

4 months ago 9
2046356756913621530_13698858 instagram

Jangan tengok video ni kalau rasa diri tu hensem 😏 Malam ni jom serbu khemah @limawaktuhq kat Karnival Aidilfitri depan Yawata Jitra (tapak no.28) dah buka mulai semalam. Lawa baq hang Kurta Jibril ni! Waktu Operasi: 10am - 1pm | 3pm - 1am (Rehat: 1pm - 3pm) #salamramadhan #bajumelayulimawaktu #kurtalimawaktu #bajumelayuslimfit #kurtaslimfit #kurtamoden #jitra #alorsetar

7 months ago 237
2058666556799474288_13698858 instagram

Mood raya dah maiii.. tambah2 lagi bila masuk mall, dengaq lagu raya ja memanjang. Hehe Malam ni jangan lupa serbu khemah @limawaktuhq kat Karnival Aidilfitri depan Yawata Jitra (tapak khemah no.28) ! Sempena hari Ramadhan Terakhir - Malam Raya, kami ada buat promosi kaw-kaw!! Rugi kalau tak mai! Hari ni kami buka sampai pukui 4pagi! Jadi, tunggu apa lagi.. mai serbu lekaih. Jangan tunggu2, satgi habisss #salamramadhan #bajumelayulimawaktu #kurtalimawaktu #bajumelayuslimfit #kurtaslimfit #kurtamoden #jitra #alorsetar

6 months ago 321
2149341700933595071_6777891486 instagram

OMG! Baju Kajool yg harga 400 lebih pon jadi harga 100 lebih je nanti waktu sale? Siapa yg dah x sabar nak tengok catalog nanti? 😍😍😍 baju nie ada 5 colour tau. Semua colour meruntun jiwa & raga. ❤️ . 📳Whatsapp 017 304 2147 atau klik di bio link profile now for sale item ❤ . #TOP1psletopsleeyanarahman #teammy1pshopper #salebesarbesaran #leeyanaraya2019 #h2raya2019 #bajuraya2019 #psletopsleeyanarahman #designletopsno1malaysia #leeyanarahman #lrccintahati #bajurayacantik #bajumelayu #bajumelayuslimfit #personalshoppermalaysia #trustedpsleeyanarahman #onlineshopping #bazaarpaknil #kurungexclusive #bajunikah #bajutunang #leeyanarahmanlovers #raya2019 #singapore #brunei #malaysia #postageworldwide #postageseluruhmalaysia

2 months ago 54
2060231569156023066_403720174 instagram

Andai jemari tak sempat berjabat Andai raga tak dapat bertatap Seiring beduk yang bergema Seruan takbir yang berkumandang Ku aturkan salam menyambut Hari Raya Aidilfitri Jika ada kata serta khilafku membekas lara Mohon maaf zahir dan batin.. 🙏🏻 . . . #contestbajukeek @keekcollection #teamrayakuching #shrmzb #freelancemodeljb #teammaroon #telukmelano #bajumelayumoden #bajumelayuslimfit #bajumelayulelaki #modelpengantin #ifkl2019 #ootd #photooftheday

6 months ago 21
2065842518884425961_3318916871 instagram

Saya Zied Othman, dengan ini mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir & batin. Yeayyy... . . . . . Baru seminggu kan, ada lg 3 minggu. #rayamood #raya2019 #aidilfitri2019 #dustypink #bajumelayu #bajumelayuslimfit #asianhunk #rayakansebulan #friday #salamjumaat

6 months ago 165